Ştiri recente

turistic
gradi1

FESTIVITATEA DE PREMIERE A CONCURSULUI ,,CEA MAI CURATĂ ŞI BINE GOSPODĂRITĂ COMUNĂ DIN JUDEŢUL SATU MARE” – 2015

DSC_0860Concursul ,,Cea mai curată şi bine gospodărită comună din judeţul Satu Mare”, desfăşurat la iniţiativa Consiliului Judeţean Satu Mare, în baza Hotarârii Consiliului Judeţean Satu Mare nr. 99/2014, cu scopul de a antrena instituţiile publice,

locuitorii unităţilor administrativ teritoriale pentru realizarea obiectivelor de gospodărire a localităţilor prin valorificarea cât mai eficientă a potenţialului uman şi material din judeţ, a ajuns şi cu sprijinul dumneavoastră la cea de-a treia ediţie.
Cu ocazia finalizării activităţii de monitorizare a îndeplinirii criteriilor de evaluare conform Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului, a fost întocmit clasamentul comunelor participante la concurs.
Festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului a avut loc loc joi, 26 MAI 2016, orele 11.00 pe platoul din Piaţa 25 Octombrie a municipiului Satu Mare, în faţa sediului Consiliului Judeţean Satu Mare.

Unitățile administrativ teritoriale clasate pe primele trei locuri au fost premiate după cum urmează:
-PREMIUL de EXCELENȚĂ- comuna Petreşti.
-PREMIUL I- comuna Căpleni, localitate care astfel a intrat în posesia unui premiu constând într-un autoturism marca Volkswagen Caddy, în valoare de 14.500 de euro.
-Premiul II- constând în lucrări de întreţinere în valoare de 10 mii de euro, a fost acordat comunei Odoreu
– Premiul III- constând în dotări clădiri în valoare de 5 mii de euro i-a revenit comunei Urziceni.
DSC_0856

DSC_0857

DSC_0875

DSC_0879

DSC_0883

DSC_0887

DSC_0899

gradi1