Ştiri recente

turistic
gradi1

Primăria Vetiş s-a mutat în casă nouă

DSC_0669Astăzi,17 mai 2016, a avut loc ceremonia oficială prin care s-a inaugurat noua clădire în care va funcţiona administraţia locală dim Vetiş.

Noua clădire are un aspect modern şi este structurată pe două nivele .
La inaugurare au participat, în calitate de invitaţi, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare,Adrian Ştef respectiv vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Riedl Rudolf, prefectul Radu Bud şi subprefectul Alfater Tamás, funcţionarii, consilierii locali şi mulţi alţii.
Primarul comunei Vetiş, Juhász Ludovic a fost cel care s-a ocupat de modul în care s-a derulat activitatea de inaugurare.
Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef în discursul său a precizat faptul că această comună este un exemplu pozitiv pentru multe comunități din jur.Totodată a adăugat faptul că instituția pe care o conduce a sprijinit dezvoltarea acestei localități și o va face în continuare.
Daniel Codrea viceprimarul comunei Vetiş a spus că această zi va rămâne în istoria locului datorită faptului că întreg colectivul primăriei s-a mutat în casă nouă.
După discursurile oficialităţilor a urmat a scurtă slujbă oficiată de mai mulţi preoţi, atât în limba română, cât şi în limba maghiară.
După tăierea panglicii, a urmat vizitarea de către invitaţi a încăperilor din noua primărie a comunei, apoi a urmat ceremonia religioasă de sfinţire a sediului noii primării .
DSC_0594DSC_0606DSC_0639DSC_0649DSC_0659

gradi1