Ştiri recente

turistic
gradi1

Conferință de presă Wizz Air la Consiliul Județean Satu Mare

dsc_0052Astăzi, 04 noiembrie 2016, în sala mică de ședințe al Consiliului Județean Satu Mare, Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air, a susținut o conferință de presă la care a participat și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, vicepreședintele Ioan Rus și directorul Aeroportului Internațional Satu Mare, Nicolae Fechete.

În cadrul conferinței de presă, Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air a declarat: „Suntem încântați să lansăm prima noastră rută din Satu Mare, al 10-lea aeroport WIZZ din România care se alătură rețelei de transport WIZZ cu tarife scăzute, compusă din 129 de rute spre 19 țări. Wizz Air a fost un pionier pentru zborurile low cost din România și atingerea acestui punct de referință de 10 aeroporturi arată că românii apreciază tarifele scăzute și conectivitatea crescută cu Europa de Vest, iar, în același timp, demonstrează angajamentul Wizz Air față de țară și pentru a oferi oportunități în regiunile din România. Suntem mândri să fim prima companie aeriană care operează rute internaționale iar factorul de încărcare mare de pe primele două zboruri demonstrează că oamenii din Satu Mare au așteptat cu nerăbdare oportunități de călătorie low cost. Biletele sunt disponibile pe wizzair.com, începând de la doar 109 RON * și sperăm să vedem mulți pasageri fericiți la bord.”
”Dacă ne uităm la istoria Wizz Air, întotdeauna au avut mai multe curse internaționale de pe diferite aeroporturi, deși au început cu câte una”.- a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.
Președintele a mai spus că vizează și alte regiuni, cum ar fi Italia, Franța, Germania.dsc_0034

gradi1