Ştiri recente

turistic
gradi1

Informare de presă

Analizând sesizările și informațiile venite din partea societății civile și medicale din ultima perioadă care erau urmate de analize și verificări amănunțite din partea Consiliului de Administrație a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și a Compartimentului de Audit al Consiliului Județean Satu Mare privind problemele de management la nivelul Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, a devenit iminentă luarea unor măsuri urgente.

Pe baza rapoartelor de audit primite, analizând deciziile și recomandările Consiliului de Administrație de la Spitalul Județean Satu Mare, totodată ținând cont de rapoartele Corpului de control al Ministerului Sănătății legat de activitatea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, în data de azi, 20.01.2017, a emis dispoziția privind încetarea prin reziliere de plin drept a contractului de management a doamnei Papici Marcela Anamaria.

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare va fi condus, în următoarea perioadă, de domnul Dr. Coste Camilo Victor, de profesie medic primar ortopedie traumatologie, doctor în medicină, fost manager general al Spitalului militar Cluj Napoca, în calitate de manager interimar.

Azi, în data de 20.01.2017, de la ora 16.00 la Sediul Consiliului Județean Satu Mare, în Sala mică de ședințe în cadrul unei conferințe de presă vă vom prezenta noul manager al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

gradi1